Orang2Hebat!

Friday, January 7, 2011

you are my perfect couple!

Haa..amacam ngan topic kat atas tu? Jiwang giler kan bunyinya. Guwa yakin pasti ada yang meremang bulu betis bila baca topic tu kan? Haha!

Okla, nak dipendekkan cite, mehla guwa cite serba sikit tentang dia. Seingat guwa kenal dia 4-5 tahun dulu macam tu la. Masa guwa jumpa dia, adehh..hensem, kacak, bergaya, cantik, cun, menawan, anggun, ahh..senang cite semua ada la. First time guwa tengok dia, terus jatuh hati. Guwa usha dia punya ‘spec’. Ecehh..guwa berkenan la pulak dengan dia. Rasa macam nak cakap je time tu,”Awak2, jom kita kawen ada bran?” hehe.

Tau tak kenapa guwa nak kawen ngan dia. Sebabnya, bila guwa kawen ngan dia, tak banyak masalah macam pasangan2 lain tu. Guwa tak payah nak jaga perasaan dia, tak payah nak pikir apa dia nak makan, tak payah susah2 nak ‘iron’kan baju dia, senang cite semua tu tak payah la. Cuma yang penting kat sini, guwa kena ada duit. Duit yang cukup bila kawen ngan dia supaya kitorang takkan bercerai.

Tapi, guwa segan. Guwa ni bukan berduit sangat. Sen guwa pun ngam2 makan nasi goreng kampong je. Tapi dia cakap dia sanggup tunggu guwa la pulak. OK DEAR! Guwa usaha jugak supaya kita dapat kawen satu hari nanti. Tunggu ek MINICOOPER, nanti kita kawen tau. Hehe ;)




p/s:korang jangan salah paham tau. Haha!

1 comment:

fyna said...

erk...tipah tertipu...
;)






jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/