Orang2Hebat!

Thursday, September 30, 2010

JOM KENAL !!

Salam perkenalan guwa hulur tangan,
Guwa hulur tangan ‘opcos’ la tangan kanan,
Guwa harap korang senang dengan guwa punya kedatangan,
Untuk menjadi ‘blogger’ yang tak punya impian.

Salam..(standard orang sekarang bagi salam)
Haa..amacam??hebat tak guwa punya pantun 18 kerat kat atas tuh??
Susah oo nk reka tuh. Tujuh hari lapan belas malam guwa pikir pantun tuh, barulah dapat idea.


Tujuan guwa bukak blog ni sebenarnya saja-saja je. Isi masa lapang guwa. Daripada guwa duk sakat kambing jiran sebelah, adalah lebih baik jika guwa menulis blog nihh. Tak gitu? Lagipun guwa bising aa dengar member-member guwa ni asyik duk suruh je guwa buat blog. (tengok, belum apa-apa lagi dah ada fans..hebat oohh). Diorang cakap yang guwa punya teknik penceritaan serta penghayatan terhadap sesuatu ‘story’ tuhh boom. Senang cite macam ni laa..diorang cakap kat guwa “wehh, ko sesuai aa buat blog sebab ko kan suka buat ‘CERBOOM’”. Haa, korang paham tak ‘CERBOOM’ tu apa? Cerboom tu maksudnya ‘cerita boom’. Diorang cakap guwa suka cerita lebih-lebih. Diorang cakap bila dengar je cerita guwa kan, ala-ala tengok tb cite naruto gitu. Aii, korang ni memuji ke mengutuk nihh? Lain macam je guwa bunyi.

SLOT 1:
Korang mesti nak kenal kan sapa guwa kan? Senang cite macam ni laa, korang kenal je guwa dengan nama ‘wan’. Wan apa? Haa..itu yang kita tak tau. Ok, first apa yang korang nak tau? Umur guwa? Entah la, guwa pon ingat-ingat lupa (effect banyak sangat makan semut). Ok, sekarang kita proceed plak dengan topic hobi. Hobi guwa ehh?? Hobi guwa ni lain macam sikit. Hobi guwa adalah ingin menjadi seorang jurutera yang berjaya. Uishh, salah-salah, tu cita-cita la ‘pandai’. Hobi guwa ni sebenarnya ikut mood jugak. Bila guwa rasa macam bosan+ada komik=guwa baca komik,  bila guwa rasa letih + ada masa skit= tidoo Zzz, tapi yang paaaaaling guwa suka sampai buat guwa tak tido malam ialah MAIN GAME!!

Guwa punya kegemaran nihh lain dari yang lain. Guwa suka korek hidung guna jari kaki (logic tak?). Hehe..tak la. Walaupun guwa ni kaum nomad, tapi guwa ni masih lagi normal dan bertamadun. Benda  kaler yang paling guwa suka ialah kaler biru dan hitam. Kaler  benda yang guwa paling suka ialah kepantasan, kelajuan, komik, laut, pantai, hutan, hujan, kereta (MINICOOPER), sukan, mancing (tp sampai sekarang takde peluang) dan lasstt sekali guwa suka korang sebab korang baca guwa punya blog nihh. Hehe.. trimas!! XD





p/s: senang-senang datangla lagi ;p
                  

2 comments:

izfanora said...

dh dtg sini.. brani jer.. :)

WDZiNT said...

hehe..thanks for coming..follow~~ ;)